Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Obstacle Run Mheenpark

7 september 2019

Apeldoorn krijgt er een evenement bij, en wat voor één !! De allereerste Obstacle run in het Mheenpark Apeldoorn !

U bent nog niet bekent met een ‘Hang over’ of ‘Kruis Douglas’ maar wellicht zeggen ‘hordes’, ‘bokspringen’, ‘evenwichtsbalk’ en ‘ladder’ u meer, maar toch hebben ze iets anders gemeen dan u in eerste instantie zou denken.
Het zijn een aantal van de 14 vaste obstakels, verspreidt over een parcours van een kleine 5 kilometer in het Mheenpark.

Op Zaterdag 7 September zal het Mheenpark omgetoverd worden in een evenementen terrein. We gaan meer dan 30 obstakels neerzetten over een afstand van ongeveer 6 km. Deze afstand is voor iedereen te doen, jong en oud. Ga je alleen over het parcours, of ga je met je vrienden of misschien met je gezin, alles is mogelijk. Je kan je inschrijven voor € 30,- , Daar zit een mooi exclusief  T shirt bij.

Er zal ook een evenementen terrein zijn met een catering die als thema buiten koken heeft. Je kan live zien wat ze maken, denk aan bv beenham. Voor de dorstige mensen is er genoeg te krijgen. Van gezonde drankjes tot de normale drankjes.

Vanaf ongeveer 16.00 zal er een DJ zijn die voor een leuk feestje gaat zorgen. We zijn nog met een verrassing bezig. (we gaan duimen dat dit lukt)

Aan de kleintjes is ook gedacht, er is een kinderplein met o.a. een springkussen en een klimmuur.

Meld je op de site aan bij kopje ‘inschrijvingen’.

Gegevens

Datum:
7 september 2019

Organisator

Stichting Obstacle Parcours Mheenpark
E-mail:
info@mheenparkapeldoorn.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

mheenpark apeldoorn
Zilverschoon 112
Apeldoorn, Gelderland 7322GK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie